látogató számláló
 
 

 
Helyesírás oktatóprogram

Hogyan tanulhatja meg egyszerűen és játékosan az Ön gyermeke is a helyesírást?
Hogyan szerezhet ő is ötösöket nyelvtanból?

Könnyítse meg gyermekének a helyesírás tanulását, és szárnyaljon ő is a tanulásban!

A helyesírás egy rendkívül nehéz része a magyar nyelvtannak. Rengeteg szabályból és összefüggésből épül fel, ami a legtöbb tanulónak nehézségeket okoz. A mai tankönyvek pedig gyakran túl bonyolult megfogalmazással és magyarázatokkal írják le azt, amit sokkal egyszerűbben és szemléletesebben is el lehetne magyarázni.

A helyesírás rendkívül fontos a mindennapi életben. Gondoljon csak bele, hányszor kell felelevenítenünk és használnunk a helyesírás szabályait! Ha levelet írunk, ha elektronikus levélben kommunikálunk... Ilyenkor mindig oda kell figyelnünk arra, hogy helyesen írjuk le a szavakat, a mondatokat, főleg akkor, ha hivatalos levelet kell megfogalmaznunk. Ezen kívül pedig arra is ügyelnünk kell, hogy a mondatokban, a tagmondatok között és a mondatok végén levő írásjeleket is helyesen válasszuk meg, és jó helyre tegyük őket. Ez rengeteg dolog, amit egy mondaton belül le kell ellenőriznünk!
A gyerekeknek is ugyanígy tudniuk kell helyesen írni, hiszen a nyelvtan órán és a dolgozatok, fogalmazások írásakor is nagy szükségük van rá.

Nem lenne csodálatos, ha gyermekének többé nem okozna gondot a helyesírás megtanulása, ha örömmel ülne le délutánonként tanulni, és ötösöket vinne haza nyelvtanból? Milyen jó is lenne, ha Önnek nem kellene hosszú időn keresztül tanulnia vele és magyaráznia neki a bonyolult szabályokat!

Nem lenne nagyszerű
, ha gyermeke egyedül is képes lenne tanulni, és mindezt még élvezné is?

Mindez valóra válhat, csak olvasson tovább, és megmutatom, hogy hogyan!

Megjelent a Tanulj meg Te is helyesen írni című oktatóprogram, amellyel játék a tanulás!Mit érhet el az Ön gyermeke a helyesírás oktatóprogram segítségével?
Képes lesz egyedül tanulni.
A játékos feladatok és ábrák segítségével szórakoztató lesz számára a tanulás.
Jobb eredményeket ér el az iskolában.
Újra megjön a kedve a helyesírás tanulásához.
Többé nem fog félni, ha dolgozatot írnak nyelvtanból.


És miért lenne jó Önnek is, ha gyermeke ebből az oktatóanyagból tanulna?
Nem kellene vele leülnie tanulni.
Több ideje maradna az egyéb teendők elvégzésére.
Nem kellene drága korrepetálásra küldeni gyermekét.Mit tartalmaz a Tanulj meg Te is helyesen írni oktatóprogram?

Ez az oktatóprogram mindent tartalmaz, amit a magyar helyesírásról tudni kell. Magába foglalja helyesírásunk összes szabályát és összefüggését. A szabályokat pedig rendkívül egyszerű nyelvezettel, érthetően fogalmazza meg, ezzel segítve gyermekét a könnyebb megértésben.
Az oktatóanyag 438 oldalból áll összesen, amelyek mindegyikén ábrákkal és képekkel tesszük változatossá és szórakoztatóvá a tanulást.
Emellett minden fejezet végén rengeteg gyakorlófeladatot talál gyermeke, amelyekkel letesztelheti tudását, sőt még arra is lehetősége nyílik, hogy megnézze, mely kérdésekre válaszolt jól és melyekre helytelenül, így megnézheti és megértheti, hogy mit rontott el. Az oktatóanyagban összesen 770 feladat áll rendelkezésére.
A szöveget pedig az olvasás mellett meg is hallgathatja, ezzel pedig sokkal könnyebben megragad a fejében az adott témakör.

A tartalomból:
Az ábécé
Helyesírásunk alapelvei
A kezdőbetűk
A tulajdonnevek helyes írása
A különírás és az egybeírás
Az elválasztás
Az írásjelek használata
A számok írása
A keltezés
A rövidítések
A mozaikszók


Tanuljon az Ön gyermeke is a Tanulj meg Te is helyesen írni oktatóanyagból!

Próbálja ki most ingyenesen!


Nézzen meg egy részletet a Tanulj meg te is helyesen írni oktatóanyagból!
 
Get the Flash Player to see this player.
 Kattintson a filmre!

Könnyítse meg Ön is gyermeke számára a helyesírás tanulását! Tanuljon az Ön gyermeke is a Tanulj meg Te is helyesen írni oktatóprogram segítségével, és szerezzen ő is ötösöket nyelvtanból!

Az oktatóprogram ára: 14 990 Ft

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Rendelje meg  a Tanulj meg Te is helyesen írni oktatóprogramot most!Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k