látogató számláló
 
 

 
A magyar ABC

Miért fontos tudni a magyar ABC-t?


A magyar nyelvtan alapja az ABC és annak ismerete. Ha valaki nem tudja az ABC-t, akkor nehezen fog megtanulni olvasni és írni. A diszlexia nevű olvasási rendellenesség is abból ered, hogy a gyerekek nem tanulták meg megfelelően a magyar ABC-t, csak nagyjából. Ezért betűket tévesztenek, és nem tudnak olvasni.


Ezért célszerű már az általános iskola első osztályában tökéletesen megtanulni az ABC minden betűjét.
Találkoztam már olyan 17-18 éves fiatalokkal, akik nem igazán tudták elmondani helyesen a magyar ABC-t, és nem is tudtak helyesen olvasni és írni. De nem ritka a felnőtteknél sem ez a hiányosság.

Akkor lássuk a magyar ABC-t:

a á b c cs d dz dzs e é f g gy h i í j k l ly m n ny o ó ö ő p q r s sz t ty u ú ü ű v w x y z zs

A Á B C CS D DZ DZS E É F G GY H I Í J K L LY M N NY O Ó Ö Ő P Q R S SZ T TY U Ú Ü Ű V W X Y Z ZSHa valaki nem tudja az ABC-t, akkor javaslom, hogy írja le a nyomtatott kisbetűket, a nyomtatott nagybetűket, az írott kisbetűket és az írott nagybetűket. Következő lépésként írjon mindegyik betűvel 5-5 szót, ami azzal a betűvel kezdődik. Így begyakorolhatja az ABC betűit.

Tudjon meg többet a magyar nyelvtanról!

Gyakorolja gyermeke az ABC-t az INGYENES ABC gyakorlóval!
Kattintson ide a program megnyitásához!

 

Magyar nyelvtan DVDRendelje meg "A magyar nyelvtan alapjai" című oktatóprogramot amiből képek és példák segítségével, nagyon egyszerűen és könnyen megértheti gyermeke a nyelvtan alapjait!
Kattintson ide!

NyelvtanA magyar ABCKapcsolatMi a magyar nyelvtanNyelvtan program rendelésNyelvtanból ÖtösAdatvédelmi nyilatkozat
Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k
cheap nfl jerseys,nhl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,cheap nhl jerseys,cheap authentic nba jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap Hockey Jersey,nfl jerseys cheap,discount authentic nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,cheap nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,wholesale nfl jerseys free shipping,cheap jerseys from china,Wholesale NBA NFL MLB NHL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nba jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys from china,cheap nhl jerseys,discount hockey jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,cheap Nike NFL Jerseys,cheap nhl hockey jerseys