látogató számláló
 
 

 
Magyar nyelvtan videó

Nagy Erika: A magyar nyelvtan alapjai videó

A lejátszáshoz várja meg a film betöltődését, és kattintson rá!

Get the Flash Player to see this player.
 
 
Játszva könnyebb a tanulás!

Kedves Erika! Unokám nyelvtan tudását, nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtanból Ötös tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását, és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi,és azonnal megtudja, mit nem tud. Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal. Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán, és egész idő alatt jól érzi magát. A videót is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk! Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak, és egy néhány pillanat, amikor pihenhet a tudat. Gratulálok!
Üdvözlettel: Molnár JánosnéPróbálja ki a nyelvtan oktatóprogramot INGYEN!
Rendelje meg most!


Az oktatóprogram ára: 14 990Ft

Figyelmeztetés! Jelen kiadás kizárólag otthoni vetítés célját szolgálja! Amennyiben iskolában vagy egyéb csoportos foglalkozás keretein belül szeretné használni az oktatóprogramot, kattintson ide a megfelelő licensz megszerzéséhez!

(Az ár tartalmazza a 27% Áfa-t is) 


NyelvtanA magyar ABCKapcsolatMi a magyar nyelvtanNyelvtan program rendelésNyelvtanból ÖtösAdatvédelmi nyilatkozat
Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k
cheap nfl jerseys,nhl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,cheap nhl jerseys,cheap authentic nba jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap Hockey Jersey,nfl jerseys cheap,discount authentic nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,cheap nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,wholesale nfl jerseys free shipping,cheap jerseys from china,Wholesale NBA NFL MLB NHL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nba jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys from china,cheap nhl jerseys,discount hockey jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,cheap Nike NFL Jerseys,cheap nhl hockey jerseys