látogató számláló
 
 

 
Sikerek

Nagylányom a demo segítségével megtanulta a százalékszámításos anyagrészt!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanában nagyon sok negatív élmény érte a matektanulással kapcsolatban. Félévkor épphogy kettes lett, és azóta kapott 2 elégtelen osztályzatot.

Amikor először mutattam neki a szerzeményemet, nem is nagyon akart meghallgatni, de aztán teljesen egyedül hallgatta meg és csinálta végig a tesztet. Ma lehetőséget kapott, hogy javítódolgozatot írjon ebből az anyagból, és legnagyobb örömömre bevállalta! Sőt! Nagyon jól sikerült!

De a legjobb a csillogó szeme volt, amiben láttam a siker örömét!!!! Nagyon köszönöm a segítségét, és most arra kérem, hogy a 6.-os matekot részemre minél hamarabb postázza, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá!!!

Köszönettel, egy anyuka,
LiebeA
2010.02.25 Szentendre

Kedves Erika!

Elégedettek vagyunk a DVD-vel, jó a program és könnyen érthető.
Az unokám már halad felfelé, mióta használjuk a DVD-t. Már nem csak kettest hoz, hanem hármast is.

Tetszésemet kinyilvánítva, már a hatodikost is megrendeltem az unokámnak, reménykedve, hogy könnyebben megérti majd a feladatokat.

Munkájához további sikereket kívánok!

Üdvözlettel,
Kertiné Nagy Anna
2010.03.01.

Kedves Erika!

A matek könyv nagyon jó, nagyon szeretem. Én az iskolában nem értettem meg a matekot, főleg a törteket, de ebben a könyvben olyan egyszerűen le van írva, végig van vezetve, hogy még én is megértettem.

Így könnyedén tudok segíteni a fiamnak a tanulásban. Ugyan a gyerek 6. osztályos, de főleg matekból le van maradva (sok költözés miatti iskolaváltások). Éppen időben kaptam a könyvet! :)

Nagyon köszönöm, hogy van türelme ezeket a könyveket elkészíteni.

Köszönettel.
Mogyoróné Sarolta
2010.04.02.

Kedves Erika!

Meg kell, hogy köszönjem a remek segítséget! Egyszerű, átlátható és könnyen tanulhatók a módszerei. Nagyon örülök, hogy Önre találtunk az interneten.

Remélem, másoknak is sok segítséget jelent, ezért már tovább is ajánlottam az oldalát osztálytársaimnak is.

Üdvözlettel
Cselenszky Zsófi
Szeged
2010.02.20.

Kedves Erika!

Nekem 6. osztályos gyermekem van, aki úgy van a tanulással, ha rögtön megérti, az nagyon jó, ha nem, akkor félreteszi, nem törekszik arra, hogy ha nem tudom, akkor gyakorolnom kell. Ez óriási probléma.

Valami miatt a törteknél is észrevettem, mintha kimaradt volna egy láncszem az elmúlt év során. Gondoltam, itt van a remek alkalom - kipróbálom a programot.

Nagyon jó volt az első benyomásom - kiváncsi voltam arra, hogyan magyarázza el a törtekkel való műveleteket. Tömören, lényegretörően, érthetően, inkább lassabb tempóban beszél egy kellemes hang, fenntartotta a gyermekem érdeklődését. Meg lehet állítani, újra le tudom játszani.

A fiamnak láttam az arcát felragyogni. Megértette. Lehet, hogy ezzel könnyebb lenne?!
Látom, hallom, így tényleg jobban megmarad, később is könnyebb lesz visszaemlékezni."

Üdvözlettel,
Zsuzsa
2009.11.25.

Kedves Erika!

Kiváló a programjuk, csak gratulálni tudok. Igen ritka értékes program, érthető magyarázattal. Nagyon bízom benne, hogy a most ötödikes kislányom tanulhat matekot a 6. osztályban az Önök programjával.

Mindenkinek ajánlani fogom!

Tisztelettel,
Hamar Gabriella
2010.01.25.

Kedves Nagy Erika!

Nagyon tetszett az oktatóprogramban az, hogy egyáltalán van ilyen. A programot igazság szerint a gyerekeim nézték meg jobban, alig várták, hogy az előttük lévő végezzen és ők is kipróbálhassák.

Nekem ránézésből az tetszett, hogy témakörökre van osztva, így a gyerekek jobban láthatták, hogy mit is takar a feladat. Jó, hogy a tananyagot röviden, de érthetően megtalálja a kérdéssor előtt.

Tetszett még, hogy javítási lehetőség is van, ill. hogy újra meg lehet oldani a feladatsort, így lehet tökéletesíteni a százalékokat. Az én gyerekeim addig próbálták, míg 100% -ot nem értek el, csak akkor nyugodtak meg.

Jó, hogy a feladatoknál, ha szükség van rá, akkor ott a megoldás. Nekem is és a gyerekeknek is tetszett. Jó befektetésnek tartom, mert a legnagyobb gyerek hetedikes, így ő most, a többiek meg később tudnák használni.

Köszönöm, hogy megismerkedhettem ezzel az oktatóprogrammal.

Tisztelettel
Pappné Szenczi Magdolna
2010.03.07.

Helló Erika!

A nyelvtant is végigtanultuk a matek előtt, mert rájöttem, hogy azért nem tudja megoldani a szöveges feladatokat, mert nem érti a nyelvtant. Így, hogy ismeri, sokkal könnyebben megy neki.
Sok nyeresége és felismerése volt közben, és nagyon élvezte a gyakorlófeladatokat.

A matekkal is sokkal könnyebben haladunk, mióta a te anyagodat használjuk. Szótisztázunk hozzá, a törtek és a tizedes törtek is végre kitisztult Krisznek. (Fogalmam sincs, hogy hányszor tanultuk ezt újra és újra.)

A legdurvább dolog az volt, hogy az egyik feladatban említed a periódusos rendszert, és erre Krisz felkiált, hogy az Erzsi néni ezt mondta nekik tavaly matek órán! (???) Ez volt az ,aminek a nevére nem emlékezett, csak tudta, hogy nem értette. Most kezeltük, és egy meg nem értéssel kevesebb.

Szóval nagyon elégedettek vagyunk, és nagyon reméljük, hogy készíted a további tantárgyakat is.

Üdv,
Ibolya
2010.04.13.

Kedves Erika!

Unokám nyelvtan tudását nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtanból Ötös tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi, és azonnal megtudja, mit nem tud.

Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal. Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán, és egész idő alatt jól érzi magát. A videó-t is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk!

Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül, könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak, és egy néhány pillanat ,amikor pihenhet a tudat. Gratulálok!

Én is szeretném, hogy minél többen ismerjék meg ezt a "kincsestárat", mert ez egy nagyszerű munka. Óriási segítség a szülőknek, nem kell külön órákra járatni a gyereket. Közösen élvezhetjük a tudás megszerzését. A siker erősíti a szülő-, nagyszülő és a gyerek kapcsolatát és mindez az otthonunkban, tetszés szerint.

További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné

Kedves Erika!

Szerintem nagyon jó a nyelvtan oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam.

Nándoriné Terdik Mária
Szülő

Kedves Erika!

A fiam 10 éves, és utálja a nyelvtant! Ezért gondoltam, hogy egy olyan oktatóanyagot vásárolok neki, amit a számítógépén tanulhat.

Amikor megkaptuk a DVD-t, a gyerek leült a gép elé ,és tátott szájjal nézte.Azt mondta: "Anya ,de jó, az elejétől mondja!" Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi a DVD-t négyszer-ötször. Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához.

Kovács Ildikó
Szülő

Kedves Erika!

Mind a nyelvtankönyvről, mind a DVD-ről csak igen pozitív dolgokat tudok mondani.
Nekem három unokám is használja, és igazán meglepődtek az iskolában, amikor a gyerekek igen egyszerűen és játékosan feleltek az órákon.

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki igen jó választást csinált, amikor megrendelte ezt az oktatóanyagot.

További sok sikert és sok vásárlót kívánok Önnek!

Tisztelettel,
Markella Anikó

Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan DVD-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. :)

Egyszóval nagyon klassz!

Czifra József
Szülő

Kedves Erika!

Nagyon sokat segített a nyelvtan DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot.

Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik.

Farkas Miklósné
Szülő

 
Kedves Nagy Erika!

Én már többször próbáltam- az olvasott szövegek jobb megértése és feldolgozása miatt- magamat átsegíteni azon, hogy mi micsoda a magyar nyelvtanban. Ez sokak számára túl hétköznapinak és észrevehetetlennek tűnik. De ha szükség van rá, pl. ha a gyerek kérdez valamit, ha nyelvet akarok tanulni, vagy ha a helyesírásomat akarom kijavítani az újabb szabályoknak megfelelően és a többi, akkor az ember csak néz, hogy mi is van? Mi az, amit most nekem kellene megválaszolnom?

A válasz pedig az: én ezt már régen tanultam…..Gyerek esetében pedig: kérdezd meg anyádat!

A másik pedig az, hogy ezen dolgok kiküszöbölésére nem igazán találtam összefoglaló anyagot, csak drága többköteteset. A volt általános iskolai, középiskolai könyveimnek nyomát vesztettem. Ezért örültem nagyon, amikor erre a DVD-re találtam.

Egyszerűen, hétköznapi nyelven megfogalmazott, a gyerekek számára- plusz tanár nélkül is -jól megérthető alaptananyagot tartalmaz. Végigvesz minden szükséges alapfogalmat.

A DVD-t hallgatva fel tudtam frissíteni hiányos nyelvtani tudásomat. Tisztábban látom az olvasottakat, tanultakat. Sokat segített.
Nagyon örülök annak, hogy végre tényleg van egy ilyen, nagy segítséget nyújtó anyag!

Gáspár Róbert

Budapest

Kedves Erika!

Mind a DVD, mind a könyv egy remek alkotás. Itt minden megtalálható. Sokszor több év anyagát kellett átlapozni, vagy a neten szörfözni ahhoz, hogy megtaláljuk ,amit keresünk. Egyszerűen és érthetően van minden elmagyarázva.

A feladatok pedig nagyon hasznosak, mivel így egyből le is tudjuk mérni tudásunkat.
Köszönet érte!

Kovácsné T.Tünde

Kedves Erika!

Első osztályt végzett kisfiam, mikor megérkezett a nyelvtan DVD, nem tudtam volna elhozni előle. Nagyon tetszett neki, és azt mondta, hogy ezzel játék tanulni. Azóta is folyamatosan kéri.

Az abc-t ezzel véste be. Teljesen megragadt neki, hogy x betűhöz képest a másik előrébb vagy hátrább van. Nagyszerű az anyag, a képek, a feladatok, kellemes az összhatása. Jómagam is sokat tanulok belőle.

Kökényessy Róza
Szülő

Szia Erika!

Nos, bemutatkoznék: Sztolyka Ibolya vagyok. Őszinte leszek, elsőnek, amikor megkaptam a leveled, ki akartam törölni. De mégis meggondoltam magam, nem tudom, hogy miért. De nagyon is jól döntöttem.

Kedvesemmel Angliában élünk, és sajnos nehezen megy az angol nyelv tanulása. Az egyszerű angolt értjük, az utca nyelvére értem. Tegnap voltunk fogorvosnál, és szinte semmit sem értettem, és bosszantott a dolog. Másfél éve kint vagyunk, és ha egy szépen beszélő angollal találkozunk, nem lehet érteni. Sajnos tudom, hogy a szókincsünk sem elég ehhez. Azt is tudom, hogy a környezet határozza meg az egészet. Nem untatlak ezzel.

Nagyon köszönöm a leveleidet, és most nyelvtanozok újra. Gimiben tök nehezen értettem meg a magyar nyelvtant, te meg olyan egyszerűen leírod, hogy az olvasással is tanultam már.

Köszönöm mégegyszer, és hálával is tartozom.

Üdvözlettel,
Ibolya

Kedves Nagy Erika!

A Nyelvtanból Ötös könyv olvasása során arra jöttem rá, hogy nem velem volt a baj annak idején, hogy nem értettem meg olyan dolgokat, mint pl. igék, határozószavak, igenevek, névszók stb., hanem azzal, ahogyan azt tanították az iskolában!

A könyv olvasása során ezek a dolgok kezdtek letisztulni, és úgy vagyok vele, hogy ezek nem is olyan bonyolult dolgok, mint aminek akkor tűntek. És egyszerűen jó érzéssel töltött el, hogy most már tudom ezeket a dolgokat, és megnyugtató, hogy megszerezhetők és értelmezhetőek számomra ezen információk.

Előtte zavart, hogy egy tízéves gyerek tud olyanokat, amit én harmincévesen nem. Olyan alapdolgokat, mint a nyelvtan. De most már van remény, hála neked!

Fazekas Tamás

Szia Erika!

Ez a program úgy jó, ahogy van! Nagyon-nagyon tetszik nekem, sőt a gyermekemnek is, aki mostanában csak ötösöket hoz nyelvtanból! Sokkal könnyebben tanulja meg a nyelvtanszabályokat!

Üdvözlettel,
Vargáné Bakó Edit
Varga Norbert(4/a)


Kedves Erika!

A nyelvtan DVD nagyon érthetően magyarázza el a nyelvtani fogalmakat ,és nagy érdeklődéssel lehet követni, mert leköt.

A feladatok pedig nagyon jók, mert játékosan gyakoroltatja a nyelvtant. Nagyon jó!
 
Kulcsár Tünde

Kedves Erika!

Gratulálunk az újabb nagyszerű kémia DVD-hez! Ebben a témában szakemberek vagyunk. Férjem is és én is 40 éven át a BorsodChem Rt.-ben dolgoztunk (sikeres) vegyész technikusként.

Nem azért választottuk ezt a pályát, mert a kémiát szerettük vagy értettük, hanem mert biztos munkahelyi kilátásaink voltak ebben a szakmában.
A kémia tudása nélkül nem létezhetne pl.a gyógyszeripar, az olajipar, a vegyipar, a műanyagfeldolgozás, illetve a kozmetikai ipar sem.

Az Irinyi János Vegyipari Technikumban a vegyészképzés az érdektelenség miatt megszűnt. Mára órási hiány van szerves és szervetlen vegyészekből.
Ahhoz, hogy a legszükségesebb munkaerőigényeket kielégítsék, munkanélkülieket képeznek át 6-8 hónap alatt. (Akik ugyancsak nem azért kerülnek erre a pályára, mert szeretik a kémiát.)

Az így megszerzett tudás csak a legszükségesebb - alapszintű tudást igénylő- munkakörnek felel meg. Ezzel még nem oldódik meg a középszintű csoportvezetői, művezetői munkaköri igény.

Életem során nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki azt mondta volna: "szeretem a kémiát". Úgy gondoljuk, hogy ezzel a DVD-vel sikerülhet a fiatalokkal megértetni és megszerettetni ezt a tantárgyat.

A mindennapi életünket körülvevő jelenségek egyszerű, világos magyarázataival felkeltik a fiatalok érdeklődését. Az igazi nagy siker ebben van, mert megnő az érdeklődés a kémiai területek irányába is.

Az vegyipai cégek csúcsvezetői még nem is tudják, hogy talán most indul el valami, ami az Ő sikereihez nélkülözhetetlen. Erről jut eszembe, hogy ha tudnának a kémia DVD-ről, talán még szponzorálnák is.

További sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné
2010.03.06.

Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan anyag - gyerekem szerint, aki 13 éves - használható és értheto. Mivel számítógépes "játék"
szívesen ül le a gép elé. A DVD javára írható, hogy a gyerek sok-sok szorgalommal az utolsó hónapban
feljavította a jegyét hármasról négyesre.

Üdvözlettel: Keserü Kati


Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k