látogató számláló
 
 

 
Fizetési módok

Fizetési módok


Fizetés bankkártyával

Az oktatóprogramokat Bankkártyával azonnal ki is tudja fizetni a webshopos rendelése során. Erre több lehetősége is van. CIB bankon keresztül, a Borgun fizetőrendszerén keresztül vagy PayPal-lal.

Miután sikeresen befejeződött a fizetés, a megvásárolt programokat azonnal le tudja tölteni a Személyes fiókjából a vaasarlas.tantaki.hu webáruházunkban.

 
Fizetés átutalással

Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor válassza ki az átutalást a fizetési módok közül. Ebben az esetben a következő számlaszámra utalja el a megrendelése végösszegét:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 11705998-21286959
OTP Bank

Miután megérkezett a számlánkra a pénz, 2 napon belül aktiváljuk a webshopos 'Személyes fiókjában' a letöltést.


100%-os pénzvisszafizetési garancia!


Ha úgy érzi, hogy a megvásárolt oktatóanyag egyáltalán nem segített Gyermekének a tanulásban, akkor visszafizetjük az oktatóprogram(ok) árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzi ezt felénk.


Adatvédelem

Az Ön által megadott személyes adatokat harmadik személy számára nem adjuk ki! Adatait csak az adategyeztetéshez használjuk fel.Vissza a megrendeléshez >>

NyelvtanA magyar ABCKapcsolatMi a magyar nyelvtanNyelvtan program rendelésNyelvtanból ÖtösAdatvédelmi nyilatkozat
Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k
cheap nfl jerseys,nhl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,cheap nhl jerseys,cheap authentic nba jerseys,Cheap NFL Jerseys from china,cheap Hockey Jersey,nfl jerseys cheap,discount authentic nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,cheap nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,cheap nfl jerseys,wholesale nfl jerseys free shipping,cheap jerseys from china,Wholesale NBA NFL MLB NHL Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nba jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap nfl jerseys from china,cheap nhl jerseys,discount hockey jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,cheap Nike NFL Jerseys,cheap nhl hockey jerseys