Fizetési módok

Fizetési módok


Fizetés készpénzzel, postai utánvét segítségével

Ha Ön akkor szeretne fizetni, amikor átveszi a megrendelt terméket, akkor válassza a postai kézbesítést!
Nem kell mást tennie, csak kitölteni a megrendelőt, és elküldeni nekünk. A megrendeléstől számítva pár napon belül megkapja szállítja a futár a terméket. A csomag árát + a postaköltséget a GLS futárának kell kifizetni. A csomag postaköltsége 1.250 Ft.
Ha Ön nem tartózkodik otthon, amikor a futár viszi a megrendelt csomagot, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládába, amivel el tudja érni őt, hogy egyeztessen egy következő szállítási időpontot vagy másik címet.
Fizetés banki átutalással

Amennyiben Ön banki átutalással szeretne fizetni az oktatóanyagokért, akkor először töltse ki a megrendelő űrlapot, majd ezen írja be a megjegyzésnél azt, hogy 'Átutalás', majd kattintson az 'Elküldöm' gombra.
Miután elküldte a megrendelését, kapni fog egy visszaigazoló e-mailt.
A termékek árát plusz a 990 Ft-os postaköltséget a következő bankszámlaszámra szíveskedjék elküldeni:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 11705998-21286959-00000000
OTP Bank


Amikor megérkezik a bankszámlánkra az összeg, mi küldjük Önnek a termékeket. Általában az utalást követő napon megérkezik az összeg, így mi már másnap el tudjuk küldeni a csomagot, amit a DPD Futárszolgálat segítségével kézbesítünk.Fizetés banki befizetéssel

Önnek lehetősége van banki befizetéssel is kifizetni a rendelt termékeket. Ekkor nincs más teendő, mint elmenni egy Cib bankba, és ott az alább megadott bankszámlaszámra befizetni az összeget, plusz 990 Ft postaköltséget.

Befizetéshez szükséges adatok:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 10700024-48945208-51100005
CIB Bank


Miután megérkezett a számlánkra a pontos összeg, máris küldjük a termékeket.Rendelés külföldről

Ha Ön külföldön él, és onnan szeretne rendelni a termékeinkből, azt vagy banki átutalással vagy PayPal segítségével teheti meg. Ebben az esetben a következő számlaszámra várjuk az összeget:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63-1070-0024-4894-5208-5110-0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank
Adatvédelem

Az Ön által megadott személyes adatokat harmadik személy számára nem adjuk ki! Adatait csak a postázáshoz és az adategyeztetéshez használjuk fel.

Fontos figyelmeztetés!

Amennyiben Ön nem veszi át a tőlünk rendelt csomagját, akkor csak úgy tud újból termékeinkből rendelni, ha előre kifizeti a csomag árát (például banki átutalással).


Vissza a megrendeléshez >>

NyelvtanA magyar ABCKapcsolatMi a magyar nyelvtanNyelvtan DVD megrendelésNyelvtanból ÖtösAdatvédelmi nyilatkozat
Keresőmarketing | Honlapkészítő program | Tantaki Blog | Tantaki DVD-k